Skip to main content

Scott Otte. Batavia Stad Fashion Outlet.

'Janneke verbindt snel met het team en snapt gelijk waar de focus moet liggen om snel het best mogelijke resultaat te halen'

Opdrachtgever over de samenwerking.

Director Of Marketing & Tourism Scott Otte: “Het retail landschap is volop in beweging en outletshopping groeit hard. Batavia Stad Fashion Outlet groeit en we zijn voortdurend bezig met klantbeleving. We combineren campagnes met events, loyalty, online marketing en social media. Janneke levert overal een belangrijke bijdrage. Wat opvalt is haar gedegen voorbereiding, pragmatische aanpak en oplossingen die in detail zijn uitgewerkt. Ze houdt overzicht en zorgt dat iedereen aangesloten blijft.
Freelance marketing manager

Omschrijving van onze samenwerking.

Voor Batavia Stad Fashion Outlet werd ik gevraagd om tijdelijk de honours waar te nemen voor de PR & Event manager die met zwangerschapsverlof ging. Het werd een geweldige, helaas ingekort door Corona, klus waarbij ik continu het gevoel had om 10 ballen tegelijkertijd in de lucht te moeten houden. Als een vis in het water voelde ik me. Van het organiseren van events tot het aansturen van een nieuw social media bureau, van het lanceren van een nieuwe campagne tot het coördineren van fotoshoots. 

De drie genoemde voordelen door de opdrachtgever.

Janneke is direct een toegevoegde waarde, verbindt snel met het team en snapt gelijk waar de focus moet liggen om snel het best mogelijke resultaat te halen.”

Scott OtteBatavia Stad Fashion Outlet

Ook samenwerken?

Laten we snel afspreken!