Skip to main content

Gerwin Holland. Saamborgh.

'De gestructureerde en professionele aanpak van Janneke heeft ertoe geleid dat we een eigen identiteit hebben gekregen'

Opdrachtgever over de samenwerking.

Directeur Gerwin Holland: “Bij de start van onze zorgorganisatie zijn we veelal bezig geweest met het op orde krijgen van de interne organisatie. Het naar buiten treden hebben we stap voor stap opgepakt met Janneke. Van het neerzetten van onze identiteit, tot het uitdragen van de nieuwe naam, waarbij ze continu in verbinding bleef met interne en externe stakeholders. Saamborgh heeft nu een professionele website, nieuwsbrieven en eenduidige communicatie om alle medewerkers te informeren, maar ook voor alle externe zaken, zoals persberichten om meer naamsbekendheid te krijgen.

De marketing en communicatie afdeling kan nu verder worden ontwikkeld, waarbij de basis helemaal door Janneke is neergezet, we hebben in 3 jaar samen een merk gemaakt, wat naast heel prettig ook zeer succesvol is verlopen.”

Omschrijving van onze samenwerking.

Wat begon met de vraag om meer zichtbaarheid te creëren, werd een 3-jarige opdracht waarin ik de vrijheid kreeg van directeuren René Jansen en Gerwin Holland om het merk helemaal vanaf de basis op te bouwen. Er kwam een nieuwe identiteit met naamsverandering, een professioneel logo met huisstijl, een prachtige website (www.saamborgh.nl) en alle daarbij behorende werkzaamheden.

Na mijn opdracht is er een marketingafdeling ingericht zodat de professionele basis behouden blijft.

De drie genoemde voordelen door de opdrachtgever.

Mocht iemand een goed product hebben, of een gaaf bedrijf, Janneke is in staat dit te vertalen en dit naar buiten te brengen. Ze luistert goed naar het echte verhaal en maakt de juiste vertaalslag om dit naar buiten te brengen."

Gerwin HollandBolt Design

Ook samenwerken?

Laten we snel afspreken!