Skip to main content

Jaimie en Xander. Het Dorrup.

'De vlotte schrijfstijl van Janneke komt overeen met wat wij met restaurant ‘Het Dorrup’ willen uitstralen naar onze gasten. Hip, vlot en eigentijds.'

Opdrachtgever over de samenwerking.

Eigenaren Jaimie & Xander Kleijne: “Wij doen er met ons restaurant ‘Het Dorrup’ in Heemskerk alles aan om ervoor te zorgen dat het de gasten aan niks ontbreekt. Wij trainen onze medewerkers, hebben een hip interieur, leuke (win-)acties en ook grappige dingen zoals onze eigen ansichtkaarten die gasten mee kunnen nemen. We zetten hoog in op de totaalbeleving van onze gasten.

Maar de teksten van de website…..die waren al sinds de opening (2013) niet meer aangepast. En een website is toch vaak het eerste wat (toekomstige) gasten bekijken in hun oriëntatie. Omdat Xander de blogs van Janneke op Zsa Zsa Zsu altijd erg animerend vindt om te lezen, hebben we haar als eerste benaderd voor onze website. Haar vlotte schrijfstijl komt overeen met wat wij willen uitstralen naar onze gasten.

Het Dorrup Heemskerk

Omschrijving van onze samenwerking.

Veel restaurants kunnen een voorbeeld nemen aan ‘Het Dorrup’ wat betreft branding. Door de mooie website en professionele foto’s geeft het de gasten een goed beeld van wat ze kunnen verwachten. De ietwat ouderwetse teksten klopten echter nog niet met de identiteit van het restaurant. Naast de website hebben we ook direct de menukaart, alle reserverings- en bevestigingsmailtjes en overige communicatiemiddelen in lijn gebracht met de nieuwe ‘tone of voice’.

De drie genoemde voordelen door de opdrachtgever.

Het is heel fijn dat je snel met Janneke kunt schakelen en dat ze ook zelf met goede input komt. Als je haar een klus geeft dan weet je dat ze er met haar creativiteit een topproduct van maakt.

Xander KleijneHet Dorrup

Ook samenwerken.

Laten we snel afspreken!