Skip to main content

Niels Bodewes. Bolt Design.

'Het is fijn om met iemand samen te werken die hetzelfde doel voor ogen heeft; een mooie en aansprekende website maken voor de klant'

Opdrachtgever over de samenwerking.

Eigenaar Niels Bodewes: “Inmiddels heb ik samen met Branding by Stories al meer dan tien websites gerealiseerd. Waar ik eerder zelf aan de gang ging met het schrijven van teksten, was ik blij om geïntroduceerd te worden bij Janneke.

Ze schrijft heldere teksten voor zeer diverse opdrachtgevers. Zo heeft ze voor onder andere de fotoservice 10Pics en reisagent de Travel Designer  de teksten geschreven. Ook zwaardere onderwerpen gaat ze niet uit de weg, zoals voor de opdracht van Praktijk voor Euthanasie. Het is fijn om met iemand samen te werken die hetzelfde doel voor ogen heeft; een mooie en aansprekende website maken voor de klant.”

Omschrijving van onze samenwerking.

Door Niels van Commercieel Ontwerpbureau Bolt Design word ik regelmatig ingevlogen om de teksten voor zijn opdrachtgevers te schrijven. Hij brengt me met zijn klanten in contact en na een (bel-)afspraak ga ik aan de slag.

Samen zorgen we ervoor dat er binnen een paar weken een prachtige nieuwe website staat mét teksten geschreven op de doelgroep gericht.

Een samenwerking zoals deze geeft de klant het absolute totaalplaatje naar een succesvolle website.

De drie genoemde voordelen door de opdrachtgever.

Janneke presteert het telkens weer om echt unieke teksten op maat te schrijven, die precies het verhaal van de klant vertellen. En o ja, dat binnen no time! Ideaal.

Niels BodewesBolt Design

Ook samenwerken?

Laten we snel afspreken!