Skip to main content

Raymond van Groenewegen. KUUK.

'De marketing is duidelijk geprofessionaliseerd en ik hou meer tijd over voor andere zaken.'

Opdrachtgever over de samenwerking.

Directeur Raymond Groenewegen: “Waar ik voorheen zelf de marketingactiviteiten oppakte, wilde ik mijn tijd liever aan andere activiteiten besteden. Sinds oktober 2018 is Janneke nu onze ‘dame van het merk’ zoals we het hier hebben genoemd.

De marketing is duidelijk geprofessionaliseerd en ik hou meer tijd over voor andere zaken. Het is gaaf om te zien dat het merk steeds sterker en beter in de markt wordt gezet en het opgemerkt wordt door nieuwe talenten en opdrachtgevers.

We zijn het zeker niet altijd met elkaar eens, maar dat houdt ons beide scherp!

Showcase Raymond van Groenewegen KUUK

Omschrijving van onze samenwerking.

Bij KUUK ben ik als marketingdame verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten.

Er gaat niets de deur uit voordat ik heb meegekeken. Van de content voor de website, de branding van het merk tot budgetbewaking. Alle marketing en communicatie pak ik wekelijks voor KUUK op.

De drie genoemde voordelen door de opdrachtgever.

Buiten het feit dat het een erg gezellige samenwerking is met Janneke, is ze enorm resultaatgericht waarbij ze het budget nauwlettend in de gaten houdt. Ze gaat voor de absolute merkbeleving en weet dit naar alle afdelingen goed te communiceren.

Raymond Van GroenewegenKUUK

Ook samenwerken.

Laten we snel afspreken!